1

Soluții inteligente de mobilier dezvoltate de-a lungul anilor prin parteneriate cu producători de top în mobilă.

 

DEPARTAMENTUL CERCETARE și DEZVOLTARE

Personalul de dezvoltare și tehnologii sunt o echipă de peste 20 de ingineri care lucrează cu producătorii de mobilă, pentru a crea noi soluții, dedicate pentru canapele și coltare, paturi, scaune și mese, mereu dispuși să rezolve problemele clienților.

CULISE

Sprijinirea lucrărilor de inginerie este susținută de propriul atelier de prototipuri dotat cu tehnologii care ne permit să producem mostre de produs într-un timp scurt, de multe ori fără a fi nevoie să folosim instrumente avansate și costisitoare. În plus, propriul atelier de scule permite implementarea profesională și rapidă a prototipurilor pentru producția în serie.

REZULTATE

Produsele personalizate reprezintă cea mai mare parte a producției companiei noastre. În acest fel, cooperăm de ani de zile cu fabrici de mobilă de top și susținem succesul acestora pe piața mobilei. Împreună, am creat produse care îmbunătățesc ergonomia, funcționalitatea și designul mobilierului, precum mecanismele de suport pentru picioare, cotiere și spătare, precum și funcții moderne de dormit în canapele și o colecție bogată de picioare și baze de mobilier. Aceste produse sunt unice pe piața mobilei.
bespoke